Over Evelien Kooloos

Evelien KooloosPlezier met verf en kleuren, dat is waarom ik graag schilder.

Altijd spannend wat er overblijft om naar te kijken. Mijn  inspiratie haal ik uit mensen, de dingen om mij heen  en de natuur.

Geef mij een onderwerp formaat en kleuren en ik maak vrijblijvend een schilderij. vooraf bespreek ik n prijs, en als t af is, koop je het of niet.

Ben lid van de Vrije Kwasten, een schildervereniging, mijn schilderclub  waar we samen schilderen en elkaar inspireren.

Ik geef les op scholen, en in mijn eigen atelier in Leusden. Daar ben je ook welkom voor een losse workshop.

Ook verzorg ik schildervakanties.  We hebben al heerlijke weken gehad in Portugal,  Frankrijk, Schotland en  Duitsland.

Verder werk ik onder de naam TEAMPAINT, waar ik creatieve teambuilding verzorg. Kijk voor meer info op www.teampaint.nl

voor meer info kijk op de agenda.

Mijn schilderijen

Schilderijen van mij zijn altijd kleurrijk, en de onderwerpen haal ik uit de natuur, en de mensen en de dingen om mij heen. Zoek de spanning  in de compositie en de kleuren, zodat er een vrolijk en levendig schilderij ontstaat.Meestal is nog wel te zien wat het onderwerp is, al is het zeker niet fotografisch te noemen. Het werk moet altijd n beetje spannend blijven om naar te kijken. Soms komt het door de gebruikte kleur of door de weergave van het onderwerp, ik blijf zoeken naar een intrigerende weergave. Meestal schilder ik met acrylverf, ook wel met olieverf.

Schilderen op feesten , evenementen

Heerlijk, een schilderij maken op een feest!
Vooraf bespreek ik met de opdrachtgever wat er zeker moet worden geschilderd. Daarna ga ik lekker aan de gang. Hierdoor ontstaat en een mooie herinnering aan het evenement, ter plaatse gemaakt.
Op ieder gewenst formaat en op iedere locatie mogelijk.

Met foto s kan ik ook in eigen atelier nog altijd schilderen nav het feest evenement, zodat er ook dan nog een schilderij kan ontstaan.

Teampaint

In 2007 heb ik mn bedrijf Teampaint opgericht. Hier verzorg ik schilderworkshops in atelier en op locatie. Inmiddels hebben veel bedrijven al een unieke teambuildingsactiviteiet beleefd, en een uniek resultaat behaald. Voor meer info kijk op www.teampaint.nl en bij workshops, op deze site.