Exposities eigen werk:Postweg 7 te Leusden in eigen atelier tijdens de

open atelierroute 2024,  8 en 9 juni van 12:00 tot-17:00 u

vanaf   maart 2020 bij notariaat Spek en van de Belt Leusden.

welkom in mijn atelier, Postweg 7 Leusden

 Op Postweg 7  in Leusden is mijn  atelier, gezellig in een landelijke omgeving. welkom!

een atelier met gelukkig veel ruimte binnen en buiten, afstand houden moet wel lukken.

Mogelijk om te komen schilderen een keer per week, eens per 2 weken of eens per maand, overdag en s avonds.   Schilderles in gezellige  lesgroepen, en er zijn in iedere groep verschillende niveaus.  meer weten? mail of bel me met je vragen.

op vrijdagavond eens per maand mogelijkheid voor tieners  om in t atelier te komen schilderen. van ongeveer 10 tot 17 jaar, van 19.00 – 21.00 uur.  we starten hiermee najaar 2024.

 

voor kinderen tussen 5 en 12 jaar zijn er   mogelijkheden om in mijn atelier te komen schilderen en tekenen op woensdagmiddag. dit zal weer starten najaar 2024

 

Heb je zelf een groepje, dan kunnen we in overleg een datum afspreken. 

De  laatste schilderlessenvan dit seizoen zijn in juni, daarna zomerinspiratie opdoen en vakantie vieren.

In september starten we weer met een nieuwe serie lessen. Wil jij daar bij zijn of heb je hier vragen over? mail me of bel me, hartelijk welkom.

 

Kadobon inleveren?

overleg even per mail of telefoon wat past.

 

nieuw  schilderen vanaf het water!  ga mee met de boot in de zomer en we schilderen vanaf het water. neem contact op voor verdere info. mogelijk met groepen van 4 persoenen.

Wil jij een workshop? vraag ernaar en we kunnen iets regelen en verzorgen. 

Workshops gaan door bij voldoende deelname en vol is vol.

schilderen op groot doek:  datum volgt

we werken op groot doek bv 80 x 100 of 100 x 100. Kom je eigen schilderij maken,  wordt het een bloemenwerk, een portret, wat jij wil!  Kleine groep, met persoonlijke begeleiding.  Geschikt voor beginners en gevorderden.  We schilderen van 10.00 u tot 15.00 kosten inkl. alles: koffie thee iets lekkers en alle materialen  95,– euro pp.  lunch zelf meebrengen. aanmelden? via mail of telefonisch

 

intuïtief schilderen datum volgt

  In deze workshop word je meegenomen op een creatief pad naar het maken van een intuïtief schilderij. We maken gebruik van onder andere mindfulness oefeningen om vanuit je gevoel kleuren en vormen op papier te zetten.  Het gaat vooral om het proces van het intuïtief laten ontstaan van je werk waarbij het eindresultaat vooraf niet te bedenken is.  Deze workshop geeft je, naast een uniek schilderij, ontspanning en rust. Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness of schilderen, iedereen kan het. Ben je benieuwd wat er bij jou ontstaat, geef je dan op voor deze workshop!   kosten inkt alle materialen 50,–

 

 workshop: Portret : datum volgt

  Vanaf een foto gaan we aan het werk en aan het einde van de dag zijn er een aantal werken van het portret op papier en eentje op doek 30 x 40. voor iedereen toegankelijk, je hoeft niet te kunnen schilderen. inkl alle materialen en koffie thee. lunch zelf meebrengen kosten 95 euro pp.  van  10:00- 15:00u  aanmelden voor  per mail of telefonisch. een week tevoren heb ik van jou de foto nodig die je wil gebruiken om voor te bereiden.  Dit moet een duidelijke foto zijn met licht en donker erop te zien.

 

workshop:  kleuren mengen

datum volgt.

waarom krijg je “vuile” kleuren? hoe zit dat met pigmenten, hoe meng je eigenlijk het beste? In een dagdeel leer ik je veel over kleuren, pigmenten, en mengen. welkom. kosten : 35 euro pp. mogelijk op  van .- 12.30 tot 15:00 uur.

 

 

workshop:  acryl gieten  

datum volgt

op deze middag  gaan we lekker gieten met acryl, acrylpouring heet t ook. Experimenteren met kleur, we maken proefstukje , daarna n groot werk, en aan t einde van de middag ga je met n verrassend mooi kunstwerk naar huis.(als het droog is..)  welkom!13.00-16.00 uur. kosten p.p. 69,–. inkl.  alle benodigdheden.